Vakıf Ortaokulu

WEB https://akyazivakifortaokulu.meb.k12.tr
Adres : SAKARYA AKYAZI VAKIF MAHALLESİ
VİZYON : Vakıf Orta Okulu olarak vizyonumuz, teknolojik donanımlarını tamamlamış; insan ilişkilerine önem veren; sportif, sanatsal ve kültürel çalışmaları başarının ayrılmaz bir parçası bilen; çevresindeki kurumlarla işbirliği yaparak çalışan, öğrencilerini ilkeli, çağdaş ,milli değerlere sahip bireyler olarak yetiştiren, örnek gösterilir bir kurum olmak.
MİSYON : Vakıf Orta Okulu olarak, öğrencilerimizi; okul idaresi, öğretmen ve veli ile birlikte, ilkeli, çağdaş, milli değerlere sahip örnek bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : -2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Akyazı İlçesinde Voleybol 3.sü başarısı oldu. -KOŞUDA İLÇE BİRİNCİLİĞİ,İL İKİNCİLİĞİ VE TAKIM OLARAK BÖLGE BİRİNCİLİĞİ

Saatler : 09:00-15:00
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Lojman : Sayısı:1
Servis :
Ulaşım : AKYAZI ORMANKÖY ANA YOLU ÜZERİNDE.HER 20 DK.BİR DOLMUŞU VAR.İLE HER YARIMSAATTE BİR DOLMUŞ MEVCUT.
Yerleşim Yeri : SAKARYA AKYAZI VAKIF MAHALLESİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLE 25 KM,İLÇEYE 5 KM